top of page

Palvelut

Alla tarkempaa tietoa tarjoamistani palveluista.

Klassinen hieronta

 

Klassisen hieronnan tarkoituksena on poistaa lihaskireydet, rentouttaa kehoa, ja rauhoittaa mieltä.
Klassinen hieronta poistaa kipua, vaikuttaa kokonaisvaltaisesti kehoon, vilkastuttaa verenkiertoa, parantaa nivelten liikkuvuutta ja lisää lihasten joustavuutta. Klassinen hieronta sopii kaikille, ikään katsomatta.

Klassinen & Mobilisoiva hieronta
Urheiluhieronta

Urheiluhieronnassa käytetään klassisen hieronnan lisäksi erikoistekniikoita. Hieronnan voimakkuus on tehokkaampaa, ottaen huomioon urheilijan harjoitusohjelman ja kilpailuun valmistautumisen.
Urheiluhieronta nopeuttaa palautumista, ennaltaehkäisee vammoja, edesauttaa syntyneiden vammojen parantumista ja poistaa lihaskireyksiä. Urheiluhieronta sopii myös kunto- sekä aktiiviurheilijoille.

Urheiluhieronta
Nivelkäsittely

 

Nivelkäsittelyllä tarkoitetaan niveleen kohdistuvaa traktiota sekä liu'utusta. Käsittelyssä on otettava huomioon nivelen rakenne, johon perustuu turvallinen suoritustapa. Tarkoituksena on parantaa niveloireita.

Nivelkäsittely
Passiiviset venytykset

 

Passiivisilla venytyksillä pyritään avustetusti lisäämään liikelaajuuksia. Menetelmällä saadaan nopeita tuloksia, varsinkin jos oma kehonhuolto on puutteellista.

Passiiviset venytykset
Kinesioteippaus

 

Kinesioteippausta käytetään yleisimmin vähentämään kipua ja lisäämään liikkuvuutta sekä lihasvoimaa. Voidaan käyttää tukemaan elimistön omaa parantamisprosessia, ohjaamaan niveltä toimimaan mekaanisesti oikein, ja tuomaan tarvittaessa tukea.

Kinesioteippaus
Saliohjaus

 

Anatomian tietämyksen ja käytännön kokemuksen kautta tulleen tietotaidon pohjalta pystyn ohjaamaan asiakkaita parempiin ja turvallisempiin suorituksiin.

Saliohjaus
bottom of page